StoryEditorOCM
Crna kronikaizboden 48-godišnjak

Ubojstvo u Zagrebu: Verbalni sukob prerastao u krvavi obračun dvojice muškaraca, Poznat i uzrok svađe...

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
10. studenog 2023. - 17:40

Verbalni sukob dvojice muškaraca u stanu u Ulici Josipa Slavenskog u zagrebačkom naselju Prečko kulminirao je fizičkim obračunom tijekom kojeg je jedna osoba izgubila život, javlja Jutarnji list.

Krvavi zločin dogodio se danas oko podne a iz PU zagrebačke su priopćili da je sukob izbio između 38-godišnjaka i 48-godišnjaka.

- Mlađi muškarac je oštrim predmetom ozlijedio starijeg koji je od zadobivenih ozljeda preminuo. Liječnička pomoć, pak, 38-godišnjaku je pružena u Klinici za traumatologiju - kažu iz zagrebačke policije napominjući da je kriminalističko istraživanje u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

Kako doznaje Jutarnji list, ubijeni muškarac je M.J. i ne živi u tom ulazu nego je došao u posjet kod stanara tog ulaza D.K. kako bi, navodno, kupio ili preuzeo drogu. No stvari su krenule po zlu i sve to trenutno zagrebački kriminalisti pokušavaju raspetljati jer i dalje je nepoznanica tko je zapravo inicirao sukob.

- Ostali smo zatečeni kad smo ugledali hrpu policije pred zgradom. Dva policijska vozila, kombi te Hitna pomoć. Odjurili su na 6. kat, ali što se dogodilo - ne znamo, kao niti jesu li ti sukobljeni stanari iz ulaza ili su nekome došli u posjetu - rekao je jedan susjed. Druga stanarka ulaza kaže da je vidjela kako nekog odvode u vozili Hitne pomoći te napominje da nikakvu galamu ni svađu nije čula prije dolaska policije.

Treća osoba iz ulaza kaže za Jutarnji list da je čula samo povišene tonove muških glasova, ali da nije razaznala oko čega se prepiru.

- Ni na kraj pameti mi nije bilo da će ta svađa biti uvertira u ovo što trenutno čitamo na portalima medija, odnosno da je jedan u stanu mrtav, a drugi ozlijeđen u bolnici...

- Ja živim na sedmom katu, a oni su živjeli tu s majkom kat ispod. Jesu li braća ne znam. Jednog sam srela jutros između 9 i 9:30 na ulazu. Jako je teško disao. Htjela sam ga pitati zašto tako teško diše, ali se nisam htjela miješati. Ušli smo u ulaz i zajedno išli liftom. On je izašao kat prije mene. Ne znam ništa što se dogodilo danas, ali znam da su oni koristili inače neke opijate - kaže jedna od stanarki ulaza.

Na upit je li policija radi njih i prije dolazila na intervencije, kazala je da su znali dolaziti, ali da nikada nije doznala povod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 08:38