StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija na A1

Tko je kriv za nesreću u kojoj je poginula splitska profesorica (58)? Odgovora još nema, evo što je do sada utvrđeno

Piše Marko Didić
17. lipnja 2023. - 15:21

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je jučer, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske i stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 16. lipnja 2023. u večernjim satima na autocesti A1 u blizini čvora Dugopolje.

Prema dosad utvrđenom, u prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna vozila marke Volvo i Fiat hrvatskih registarskih oznaka i teretno vozilo marke Scania mađarskih registarskih oznaka te je prvo došlo do sudara između vozila marke Volvo i vozila marke Fiat, a potom do sudara između vozila marke Fiat i teretnog vozila. U nesreći je smrtno stradala 58- godišnja ženska osoba koja je upravljala vozilom marke Fiat.

Detalje i nesreći pročitajte na donjem linku:

Detalji nesreće kod Dugopolja: u Puntu poginula splitska profesorica geografije. Je li problem bio u signalizaciji?

Dežurni zamjenik je naložio obdukciju tijela smrtno stradale osobe, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 13:46