StoryEditorOCM
Zagorapolicija u akciji

Strava kod Muća: automobilom oborio pješaka i pobjegao, pronađeno tijelo. Policija traži vozača i poziva očevice

Piše Vijesti SD
27. ožujka 2024. - 07:10

NOVO:

Sinoć, 26. ožujka 2024.godine je na cesti D56 u mjestu Ramljani, općina Muć na mjestu događaja obavljen očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika uz asistenciju policije. Zbog obavljanja očevida cesta je bila zatvorena za promet do 01:50 sati. Tijelo je prevezeno na odjel patologije radi obavljanja obdukcije. Nastavlja se provođenje kriminalističkog istraživanja.

U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti iz PU splitsko-dalmatinske pozivaju svjedoke/očevice prometne nesreće da osobno pristupe u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81 ili na broj telefona  504-036 ili 504-010.

RANIJE

Sinoć oko 22 sati u mjestu Ramljane, na državnoj cesti Klis - Muć - Drniš, pronađeno je mrtvo tijelo.

Prema prvim informacijama s terena osoba je stradala u prometnoj nesreći kao pješak kojeg je oborio nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom. Pješak je od posljedica ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Zbog obavljanja očevida navedena dionica ceste u mjestu Ramljane zatvorena za sav promet. O događaju je obaviješten dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva koji izlazi na mjesto nesreće.

U tijeku je traganje za nepoznatim vozačem koji se udaljio s mjesta događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2024 15:47