StoryEditorOCM
Crna kronikabrutalno nasilje

Nakon što se proširila snimka maltretiranja mlade Splićanke doznajemo: Dvije su djevojke večeras uhićene!

Piše V.U. /Split SD
31. ožujka 2024. - 21:19

NOVO 22:00 -  Kako smo upravo doznali u policijskoj akciji PU splitsko-dalmatinske, dvije tinejdžerice, koje su brutalno maltretirale i vrijeđale treću, prije nekoliko minuta su uhićene.

image
screenshot

Društvenim mrežama i Facebook grupama večeras se proširio užasno nasilan video maltretiranja u kojem jedna tinejdžerica na ulici mlati i čupa drugu. Druga nasilnica dobacuje, vrijeđa djevojku koja kleči na koljenima i grubo je ponižava. Potkraj snimke djevojci s leđa prilazi treća mlada djevojka i snažno je udara nogom, pri čemu žrtva pada i udara licem o tlo.

Na društvenim mrežama se čak dijeli informacija o kojim je maloljetnicama riječ, njihova imena te profili na mrežama. 

"‘Oćeš se meni ispričat‘ zato šta sam ja popušila batine‘, pita nasilnica maltretiranu djevojku i govori joj kako je "radi njezinih laži bila u kazni dva mjeseca...".  

U Facebook grupi "Mame iz Splita i okolice" stoji uz objavljeni video:

"Molim vas da ovo objavite da se vidi šta se događa po Splitu, ovo nije normalno. Sve je već prijavljeno"

Nasilni video nećemo objaviti, a o svemu smo pitali Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku koja je upoznata s objavljenim snimkama o kojima večeras bruji cijeli Split.   

„Poštovani, u odnosu na vaš upit možemo vas izvijestiti kako smo otprilike prije sat vremena upoznati s događajem te je odmah po saznanju za događaj pokrenuto kriminalističko istraživanje – odgovorili su nam iz PU SD. 

image
screenshot

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 17:07