StoryEditor
Crna kronikaTEŠKE RIJEČI

Policija pretresla kuću Marka Pupića Bakrača zbog navodnih prijetnji županu Božidaru Longinu, županijski vijećnik odveden u pratnji policije

Piše Iva Ivanac/Zadarski.hr
22. listopada 2020. - 09:37
screenshot

9.25 - Nakon obiteljske kuće, policija je Marku Pupiću Bakraču pretresla i automobil koji je ispred bio parkiran. Nakon toga on je u pratnji policije odveden u postaju. 

Pupić Bakrač kazao je kako ne smije davati nikakve izjave dok pretres traje, ali je novinare pozvao pred policijsku postaju. 

- Vidit ćeš kakve su ovo gluposti - dobacio je u prolazu kolegi vijećniku Anti Rubeši dok je ulazio u automobil. 

9.20 - Kako nam javljaju naše novinarske ekipe, policija je maloprije iz kuće obitelji Pupić Bakrač iznijela futrole u kojima se vjerojatno nalaze lovačke puške. Sam Pupić Bakrač odveden je u pratnji policije.

9.15 - Akcija mladih poslala je jutros medijima priopćenje kako je u tijeku je pretres kuće županijskoga vijećnika izabranog sa liste Akcije mladih Marka Pupića Bakrača i to zbog navodnih prijetnji na društvenim mrežama koje je uputio Božidaru Longinu, zadarskom županu. Po završetku pretresa najavili su press konferenciju.

Naša novinarska ekipa nalazi se ispred kuće Pupić Bakrač, a od članova bliskih obitelji doznajemo kako je pretres počeo oko 7 sati i 30 minuta.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 18:55