StoryEditorOCM
Crna kronikaHOROR U MILNI

Pas u Milni na Braču napao drugog psa i vlasnicu, policijac ga ustrijelio; Načelnik: ‘I vlasnik i pas su problematični!‘

Piše Božidar Lončar
25. prosinca 2023. - 19:53
Kako nam je rekao Frane Lozić, načelnik Općine Milna, sve se zbilo ispred dječjeg igrališta na kojem, srećom, nije bilo djece.Fotografija: Frane Lozić

Kako su nam potvrdili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske nešto prije 15 sati na Rivi u Milni na Braču policijski službenik je iz službenog pištolja usmrtio psa koji se nalazio bez nadzora i prethodno je napao i ozlijedio drugog psa i žensku osobu koja je vlasnica tog psa.

- Žena je zatražila liječničku pomoć. Obavit će se očevid i utvrđuju sve okolnosti. O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, te će se izvijestiti i nadležna veterinarska služba – odgovorili su nam iz Policijske uprave Splitsko - dalmatinske.

Iz KBC-a Split su nam odgovorili kako nisu zaprimili niti jednu osobu s takvim ozljedama.

Neslužbeno, privedeni su vlasnik psa i ženska osoba. Ona je liječnica koja je stigla na otok prije dva mjeseca, a s njom i muškarac, vjerojatno partner, rekao nam je Frane Lozić, načelnik Općine Milna:

- Koliko ja znam, pas je napao i policajca koji je došao zbog čega se sve ovo dogodilo. Javljali su nam se ljudi da je već bilo incidenata s tim psom, ali nitko ih nije do sada prijavljivao. Vlasnik psa koji je ustrijeljen živi skupa s doktoricom koja je tek stigla pa ne znamo mnogo. Ono što znamo jest da je bio problematična osoba i bio u sukobu s mještanima. Sve se odigralo ispred dječjeg igrališta, srećom nije bilo djece pa nije napao djecu – kazao je Lozić.

image

Frane Lozić

Paun Paunović/Cropix
image

Kako nam je rekao Frane Lozić, načelnik Općine Milna, sve se zbilo ispred dječjeg igrališta na kojem, srećom, nije bilo djece.

Fotografija: Frane Lozić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:58