StoryEditor
Crna kronikasve je prošlo dobro

Nakon evakuacije djelatnika Županijskog i Općinskog suda u Zadru izvršen je pregled zgrade, dojava o bombi je na sreću bila lažna

Piše zadarski.hr
25. studenog 2021. - 18:17

Nakon što su u četvrtak zbog dojave o bombi evakuirani Županijski i Općinski sud na Poluotoku, policija je uputila priopćenje da je, nakon obavljenog protueksplozijskog pregleda, utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

- Danas, 25. studenog 2021. godine u 14.03 sati policija je zaprimila dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u zgradi suda u Ulici Borelli u Zadru. Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su osigurali mjesto događaja te je obavljen protueksplozijski pregled kojim je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi - javljeno je iz policije.

 - Policijski službenici, prilikom svake takve dojave postupaju na profesionalan način, odnosno provode pregled prostora na koji se odnosi dojava, a u cilju utvrđivanja identiteta dojavitelja te svih relavantnih činjenica ovog događaju u tijeku je kriminalističko istraživanje - priopćeno je u četvrtak poslijepodne iz PU zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. siječanj 2022 11:24