StoryEditorOCM
Više od sporta‘nemaju šanse‘

Vučić nahvalio Mamića, pa provalio: ‘Jedva čekam utakmicu Zvezde i Dinama, ali oni sada igraju ‘ligu bez briga‘‘

Piše Sport SD
17. listopada 2023. - 09:36

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na TV Prvoj i pričao o sportu. Nahvalio je osuđenog kriminalca, Zdravka Mamića, koji je izvukao desetke milijuna eura iz zagrebačkog kluba Dinama i već pet godina bježi od hrvatskog pravosuđa.

- Dvaput smo se sreli Mamić i ja. Nikad nisam s njim duže razgovarao, ali kad netko napravi takav uspjeh, vi to morate poštovati. Je li on ostavio ovakav Dinamo ili netko drugi? Bit će da je on... Je li on napravio jako uspješan Dinamo? Na moju žalost jest i jedva sam čekao da to vrijeme prođe. Jako sam sretan što je Zvezda regionalni lider u nogometu i značajno ispred hrvatskih klubova, rekao je Vučić. 

Naime, momčad s Maksimira trenutno igra Konferencijsku ligu, a s obzirom na prezentirano na terenu, teško će se ubrzo vratiti na stare staze, odnosno u Ligu prvaka. Vučić je tako bocnuo zagrebački klub.

- Hoće li doći do utakmice Zvezde i Dinama? Pa nisam siguran da će oni narednih godina igrati Ligu prvaka, ali ako Zvezda ispadne u Europa ligu... Doduše, sad oni ni ne igraju Europa ligu nego ovu "ligu bez briga". Iduće godine je moguće ako Zvezda ispadne u Europa ligu. Ovo je bilo navijački, rekao je Vučić pa prognozirao tko bi slavio u tom okršaju.

- Pobijedila bi Zvezda. Partizan je izgubio u Tuđmanovo vrijeme, a Zvezda bi sad pobijedila. Mamić je rekao prije dvije godine da bi Dinamo pobijedio? Ma kakvi... Još prije dvije godine sam govorio da je vrijeme za pobjedu Zvezde i nadam se toj utakmici. Svi drugi bježe od te utakmice, a ja se nadam toj utakmici, fair-playu i pobjedi naše ekipe, zaključio je inače veliki navijač ovog beogradskog kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:34