StoryEditorOCM

Tko je heroj koji je sam nokautirao hordu huligana? Ima 59 godina, četvero djece i umjetni kuk

Piše SPORT SD
20. svibnja 2023. - 11:48

Sramotnim scenama mogli smo svjedočiti na polufinalnoj utakmici Konferencijske lige između AZ-a i West Hama. Engleska momčad je ukupnim rezultatom od 3:1 izborila prolaz u finale, a neposredno nakon kraja susreta skupina domaćih huligana se pokušala probiti do dijela tribine s otprilike dvjesto gostujućih navijača, većinom članova obitelji i prijatelja.

Navijači AZ-a su napali goste, a policija i redari su bili izrazito spori u reakciji, pa su stvar u svoje ruke pokušali preuzeti bijesni igrači West Hama. 

Nogometaši se nisu uspjeli probiti do središta meteža, ali se zato ukazao jedan drugi heroj. Brzinom svjetlosti su se na društvenim mrežama širile snimke jednog starijeg muškarca kako je sam bez straha stajao na vrhu stepenica koje su vodile do tribine te je bez milosti udarao i obarao jednog po jednog huligana. 

Preko noći je postao heroj na društvenim mrežama, a čim su procurile njegove fotografije, mnogi navijači West Hama su odmah prepoznali da se radi o "Knollsyju", legendarnom navijaču kluba iz 80-ih godina. 

Do Chrisa Knolla, zvanog "Knollsy" je došao i Daily Mail, koji je usput otkrio i da ima 58 godina, radi kao električar, ima četvero djece te je nedavno bio na operaciji ugradnje umjetnog kuka, od koje se još oporavlja. Engleski mediji su Knolla prozvali "Alkmaarskim anđelom" ali je on takve nadimke odbio:

"Ja nisam heroj, samo sam uradio ono što sam morao. I nije istina da sam jedino ja odbijao napadače. Još jedan tip je radio isto. Jednostavno, ne volim nasilnike, one koji napadaju slabije i morao sam učiniti sve da ih pokušam zaustaviti. Tako sam odgojio i svojih četvero djece. Uvijek će ustati u obranu žena, djece i slabijih.", rekao je skromno Knollsy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:48