StoryEditorOCM

Svi su gledali u nju, ali glumica nije odoljela i morala je prići slavnom sportašu: ‘Ja sam velika obožavateljica...‘

Piše I. M.
4. svibnja 2023. - 16:50

Met Gala se smatra najprestižnijim modnim događajem. Tradicionalno se održava prvog ponedjeljka u svibnju, a okupi veliki broj poznatih ličnosti. Zvijezde su se tako ponovo okupile u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Ulaznica na ovaj događaj košta oko 50.000 dolara, ali ju je moguće kupiti samo uz pozivnicu organizatora. 

Pozvano je ovaj put oko 400 gostiju, a ovogodišnje izdanje posvećeno je dizajneru Karlu Lagerfeldu, koji je preminuo 2019. godine. 

Među onima koji su imali tu čast da se pojave na Met Gali bila je i glumica Anne Hathaway. Ova 40-godišnjakinja je zablistala u spektakularnoj haljini. Mnogi su bili zadivljeni njenim izdanjem, ali ona je ipak bila oduševljena jednim sportašem.

Kada je ugledala vozača Formule 1 Daniela Ricciarda (33), odmah se uputila prema njemu. Anne Hathaway je prišla Ricciardu, rukovala se s njim i rekla: " Wow! Ja sam veliki obožavatelj Formule 1! Ugodnu večer želim". 

Ricciardo se zahvalio, a onda su se oboje nasmijali, a trenutak je postao viralan na društvenim mrežama.

Naravno, nije dugo trebalo prije nego su se počele širiti glasine da je Anna zaljubljena u sedam godina mlađeg vozača.

Australski vozač od ove godine ima ulogu testnog vozača za tim Red Bulla. U Formuli 1 se kao vozač natjecao od 2011. do 2022. godine, a upisao je i osam pobjeda. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:10