StoryEditorOCM

Svi na Rivu! Veliki doček za Olimpijce, Split će ‘gorit‘. Sportaši su svoje napravili u Parizu, navijači na potezu ste

Piše Sport SD
13. kolovoza 2024. - 17:03

Večeras s početkom u 20 sati na splitskoj Rivi održat će se veliki doček za hrvatske olimpijce. Nakon povratka s u nedjelju završenih Olimpijskih igara u Parizu i najsportskiji grad na svitu organizirat će naravno doček za (svoje) olimpijce, kojih fala Bogu u ovom Gradu ne fali.

image

Doček Barbare Matić na Pujankama

Joško Šupić/Cropix

Velika fešta organizirat će se večeras (utorak) od 20 sati, na Rivi, a uz nastup grupe "Diktatori". Uz bogati program očekuju se dolasci olimpijaca iz grada pod Marjanom, članova splitskih klubova. Pred navijače bi trebali izaći srebrni vaterpolisti Marko Bijač, Loren Fatović i Jerko Marinić Kragić iz VK Jadran, Rino Burić iz dubrovačkog VK Jug, osvajačica olimpijskog zlata u judu Barbara Matić (JK Pujanke), Zlatko Kumrić (JK Student Split). Stižu i osvajačica brončane medalje u Parizu Lena Stojković iz Taekwondo kluba Marjan kao i njezin klupski kolega Ivan Šapina, plivač Jere Hribar (Grdelin Split), tenisači Petra Martić (TK Split) i Mate Pavić (TK Pomak), predstavnici Hrvatske u jedrenju Palma Čargo (JK Labud), Filip Jurišić (JK Mornar) i Elena Vorobeva (JK Split),  Helena Jurišić čiji je tajlandski boks u Parizu bio pokazni sport...

image

Doček Lene Stojković u splitskoj zračnoj luci

Saša Burić/Cropix

Hrvatska je još jednom pokazala kako je mala zemlja samo svojom veličinom i brojem stanovnika, kako je bez obzira na te hendikepe i dalje sportska velesila. A na Splitu je da sada pokaže zašto slovi za najsportskiji grad na svitu. Splitski sportaši su to već pokazali u Parizu, na potezu su sada navijači. Pokažite što je Split! Ako je Pariz grad svjetla, onda je Split grad baklji.

Nema vjerujemo nikakve sumnje kako će Riva biti dobro popunjena. Već je zlatna Barbara Matić imala spektakularan doček na svojim Pujankama prije desetak dana kada je sve "gorilo". Uz Barbaru je glavna zvijezda tada bila i jedna koza. Zašto možete pročitati OVDJE.

image

Doček Barbare Matić na Pujankama

Joško Šupić/Cropix
image

Doček Barbare Matić na Pujankama

Joško Šupić/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:39