StoryEditorOCM

Nova drama, hrvatska olimpijka opet završila u bolničkom krevetu, slike ne izgledaju dobro, iza nje je ‘ludi‘ niz...

Piše Sport SD
28. ožujka 2024. - 14:14

Baš je ne ide, toliko pehova ima ova Splićanka, a taman je ulazila u formu.

Tri tjedna ostalo je do Svjetskog kupa u Dohi, posljednjeg turnira koji se računa u borbi za Olimpijske igre u Parizu. Do nastupa u Kataru hrvatskim predstavnicima se na dva Svjetska Challenge kupa – u Antalyji i Osijeku – pruža idealna priliku za održavanje i poboljšavanje forme. U dosta izmijenjenom sastavu hrvatska reprezentacija otišla je put Turske. Od gimnastičarki, za dobar rezultat bore se Sara Šulekić, Tina Zelčić i Mila Prpić. Nažalost, na put nije otišla Ana Đerek koja se ponovo ozlijedila. U muškoj konkurenciji na konju s hvataljkama nastupit će Mateo Žugec i Liam Rabić.

Dvostruka olimpijka Ana Đerek prošle je godine na treningu ozlijedila Ahilovu tetivu, zbog čega ju je čekao oporavak od nekoliko mjeseci. Još 2022. je operirala rame.

U travnju je 2018. pala na treningu i zadobila ozbiljan potres mozga.

- Bojala sam se zaspati jer sam bila sigurna da se neću probuditi - govorila je tada.

Tada dvadesetogodišnja olimpijka i članica Marjana trenirala je u dvorani na Poljudu kada je u pokušaju preskoka pala na glavu, slomila jagodičnu kost i doživjela potres mozga. Sledila se hrvatska sportska javnost, pogotovo kad se saznalo da se nakon nemilog događaja Ana nije sjećala nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. 

Srećom, pamćenje joj se ubrzo vratilo. No, pehovi je i dalje ne zaobilaze, sada je opet u bolničkom krevetu zbog gležnja. 

Želimo joj sretan oporavak.

image

Ana Đerek

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:52