StoryEditorOCM
Više od sportavidno pijan

Nekad najskuplji engleski nogometaš potukao se na ulicama Londona, svjedok je sve opisao

Piše SN
3. srpnja 2024. - 10:09

Samo dan nakon što je u javnost procurila snimka na kojoj se pijani Mario Balotelli valja po podu, iz nogometnog svijeta stiže još jedna vijest koja najmanje veze ima s najljepšom sporednom stvari na svijetu - pišu Sportske novosti.

Naime, nekoć najskuplji engleski nogometaš Andy Carroll snimljen je u rastrojenom stanju na ulicama Londona. Bivši igrač Newcastlea, Liverpoola i West Hama, a danas francuskog drugoligaša Amiensa potukao se s nepoznatim muškarcem ispred restorana u jednoj od najprometnijih ulica engleske prijestolnice, a u kojem je večerao sa suprugom Billi Mucklow.

Vidno pijan u poderanoj bijeloj majici, Carroll se potom želio i obračunati s prolaznicima koji su ostali zatečeni.

- Što je? Želiš batine? - vikao je pijani Carroll dok ga je osiguranje pokušavalo primiriti.

Video pogledajte OVDJE.

Jedan od svjedoka za The Sun je opisao što je uzrokovalo tučnjavu.

- Činilo se da su proveli ugodnu večer, uz piće i uživanje u azijskoj kuhinji. Ali Andy se posvađao s nekim muškarcem dok su bili na odlasku. Sukob se preselio na ulicu i na opće čuđenje svih prisutnih on se kotrljao po cesti s tim tipom.

- Sve se dogodilo vrlo brzo, a muškarac je pobjegao kad je osiguranje dotrčalo na intervenciju. Andyju je bila poderana bijela majica, ljudi su ga pokušavali smiriti, ali on je imao nedovršena posla i moglo se čuti kako viče: "Gdje je!?".

Andy Carroll je, podsjetimo, svojevremeno držao neformalnu titulu najskupljeg engleskog nogometaša, nakon što je početkom 2011. za tada ogromnih 41 milijun eura prešao iz Newcastlea u Liverpool.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 10:09