StoryEditorOCM

Navijači pomogli mladiću koji je napadnut jer je hajdukovac, Edin Džeko se javio i oduševio sve

Piše D. Ka.
26. siječnja 2024. - 23:15

Ima tek nešto više od dva tjedna da je javnost šokirala snimka iz Koprivnice na kojoj se vidi zlostavljanje mladića. Trojica navijača Dinama su mladića napali samo zato što je navijač Hajduka. Zlostavljanje su snimili, a snimka se brzo proširila društvenim mrežama.

Mnogi su ostali zgroženi, potakla ih je situacija da sami djeluju, pomognu mladiću koji s majkom živi u jako lošim uvjetima.

Uključio se i DPH Šibenik u čijoj akciji su prikupili drva za ogrjev, mobitel za Igora, jer je njegov razbijen, mobitel za mamu Nadicu i potpisani dres Marka Livaje, a novčana pomoć ne prestaje pristizati.

U akciju se sada uključio i proslavljeni nogometaš Edin Džeko. Potpisao se na crtež mladog umjetnika koji se na Instagramu zove "arts by Patljak". Umjetnika je pogodila vijest o zlostavljanom mladiću, odlučio se i on uključiti. Stavio je potpisanu sliku na aukciju, a sav novac najveće ponude će završiti na računu obitelji.

Sudjelovao je i Džeko: "500 eura od mene", odmah je napisao i oduševio brojne navijače. Osim što su ga nazvali ljudinom i velikim čovjekom, poručili su mu da je i njemu "vrime" da održi obećanje i zaigra u Hajduku.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 03:18