StoryEditorOCM
Više od sportaopet luduje

McGregor se pojavio na finalu NBA-a i napravio totalni show: savršenim udarcem nokautirao maskotu Miamija

Piše SPORT SD
10. lipnja 2023. - 12:51

U noći s petka na subotu odigrana je četvrta utakmica finala NBA lige u kojoj je Miami Heat ugostio Denver Nuggetse. Gosti su odnijeli pobjedu u toj utakmici te su došli na korak od osvajanja prstena, no jedna druga situacija zaokupirala je pozornost javnosti, piše Fightsite.hr.

Na ovoj utakmici bio je nazočan i Conor McGregor, koji je iskoristio slobodno vrijeme da navrati do Kaseya Centra i pogleda utakmicu te odradi njegovu klasičnu samopromociju.

Nakon što se rukovao i smijao s drugim zvijezdama sportaša na terenu kao što je Odell Beckham Jr., McGregor se upustio u neke fizičke ludorije s maskotom Miami Heata, Burniejem.

McGregorovo pojavljivanje uključivalo je promociju TIDL-a, spreja za krioterapiju protiv bolova. Međutim, dok je McGregor radio svoje s voditeljem Miami Heata, Burnie je prišao McGregoru noseći par golemih zlatnih boksačkih rukavica.

Nakon što je McGregor shvatio da ga izaziva prikaz krznene vatrene kugle, nokautirao je Burnieja lijevom rukom koja je zamalo otkinula glavu maskote. Burnie je nepomično ležao na terenu, a voditelji su odvukli onesviještenu maskotu u svlačionicu. Video nokauta možete pogledati ispod.

Dok McGregor nema problema zabavljati se i odmjeravati snage s NBA maskotama, ima dosta UFC fanova koji još uvijek čekaju njegov povratak u oktogon. Bivši prvak u dvije divizije bio je trener u trenutno emitiranoj sezoni "The Ultimate Fighter Season 31" uz Michaela Chandlera. Pričalo se da će se par boriti u nekom trenutku nakon završetka sezone, ali još uvijek se ne zna točan datum borbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:06