StoryEditorOCM
Više od sportaneugodna situacija

Legendarnog nogometaša pokušali su opljačkati ispred jeftinog hotela: ‘Bio je tjelesno i mentalno razbijen‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
3. siječnja 2024. - 07:37

Legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne (56) našao se neugodnoj situaciji ispred jeftinog hotela u Bournemouthu prošlog četvrtka. Kako je izvijestio Daily Mail, Gazza je bio ‘tjelesno i mentalno razbijen‘ te je jedva mogao spojiti rečenicu - pišu Sportske novosti.

Navodno su mu muškarac i žena pokušali uzeti novac, no umiješao se Terry Swinton, 54-godišnji vlasnik novina koji je pušio cigaretu ispred hotela kad je ugledao svog ‘junaka‘.

- Odmah sam ga prepoznao. On je moj heroj, ali kad sam ga ugledao, srce mi se slomilo. Dvoje ljudi kraj njega pokušavalo mu je uzeti novac. Nisam imao novca kod sebe, ali sam otišao do svoje sobe kako bih mu dao za taksi da ga odvede kući. Kad sam mu davao novac, muškarac i žena pokušali su ga uzeti, a ja sam im rekao da se udalje, a Gazzi sam rekao neka ode unutra - rekao je Swinton.

Dodao je kako je sjeo s Gascoigneom na 10 minuta prije nego što ga je ostavio s hotelskim osobljem.

- Nije mogao spojiti rečenicu, bio je tjelesno i mentalno razbijen. Kad sam se uvjerio da mu ono dvoje nije ništa uzelo, vratio sam se u sobu gledati utakmicu. Međutim, nogomet me više uopće nije zanimao, razmišljao sam o Gazzi.

Swinton je postupio kao ‘dobar Samaritanac‘.

- Ja sam stara škola, ako vidim nekoga u nevolji pobrinut ću se da sigurno stigne kući. Jednostavno se dogodilo da je to bio Paul Gascoigne.

U čak sedam navrata Gascoigne je bio na rehabilitaciji, a 2020. je platio 20.000 funti za ugradnju kuglica protiv alkohola u trbuh kako bi prestao piti, no očito da se legendarni Englez s 57 nastupa za reprezentaciju i dalje muči s problemom ovisnosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:24