StoryEditorOCM
Više od sportanekima nije sjelo

Legendarni sportaš nakon razvoda ljubi jednu od najpoznatijih žena svijeta? ‘Povraća mi se od same pomisli...‘

Piše Sport SD
10. srpnja 2023. - 08:29

Tom Brady prošle se godine razveo od supruge Gisele Bündchen nakon 13-godišnjeg bračnog odnosa. Čuveni američki nogometaš, što je i za očekivati, nema problema s pronalaženjem nove ljubavi, a sve su glasnije povezuje s jednom od najpoznatijih žena svijeta Kim Kardashian - pišu Sportske novosti.

Uvelike se priča da su Tom i Kim već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, a Dave Portnoy - osnivač Barstool Sportsa i veliki navijač New England Patriotsa - u javnost je izašao s pomalo bizarnim istupom. Portnoy savjetuje Bradyju da se ne upušta "na duže staze".

image
AFP

- Tom, nemoj izlaziti sa ženama iz porodice Kardashian. Ako si se ti spustio na taj nivo, onda svi padamo s tobom. Povraća mi se od same pomisli da možeš biti s njom. Ako je već želiš j*****, odradi to u motelu i pohvali se prijateljima. Ona je zgodna, milijunašica je, ali j*** se pred kamerom da bi postala slavna. A ti si Tom Brady, ti si bolji od toga. Ako ti nisi bolji od toga, onda nitko nije. Nisi ti za svijet Kardashiana, ne želim te vidjeti tamo - govorio je Portnoy u objavljenoj video snimci na Twitter profilu Barstool Sportsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:30