StoryEditorOCM
Više od sportavapaj argentincu

Hamas mu oteo sina pa moli Messija za pomoć: ‘On spaja religije, njegova riječ stiže do svih‘

Piše Sport SD
16. listopada 2023. - 13:40

Alex Sherman, Izraelac argentinskih korijena čiji je sin Ron nestao, zatražio je pomoć Lionela Messija. Sukob Hamasa i Izraela utjecao je na to da se za puni ljudi traga. Sherman je rođen u Argentini, te kao i njegov sin ima putovnicu te zemlje.

- Rekao sam: ‘Messi! Zovem ga. Šaljem mu poruku!‘ Nisam baš optimist da će zaista ponuditi svoju pomoć, ali tu nisam samo ja nego i drugi argentinski zarobljenici. Možda da neku izjavu, čak i ako ne uključuje mene, možda će to pomoći.

‘Messi spaja religije‘

- Messi je Messi. On prodire u srca, spaja religije. Njegova riječ stiže do svih, iako nije politička ličnost. Ovdje je riječ o argentinskim zarobljenicima koji su u zatočeništvu. Uradit ću sve što može pomoći. Moj sin je vojnik za koordinaciju i vezu.

- U subotu u 6:30 nas je nazvao i zvučao napeto, bila je buka svuda oko njega i mislio sam da je riječ o projektilima. To je situacija na koju je prilično navikao, no ovaj put to je bilo baš glasno. Bilo je 7:12 kad smo ostali bespomoćni, šokirani i uplašeni da on više nije s nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:45