StoryEditorOCM
Više od sporta‘jedinica‘ za božić

Hajduk slavio na Poljudu, a Borna Gojo dobio okladu protiv zagrebačkog sportaša: ‘Rekao sam mu, stari, ti si lud...‘

Piše Sport SD
3. prosinca 2023. - 10:52

- Kladio sam se s Bornom Gojom, on je siguran da će oni biti prvi na polusezoni. Ja sam mu rekao: "si ti lud stari, nema šanse", tak‘ da mislim da će već na zimskoj stanci biti minus dole u Splitu - rekao je Filip Zubčić, kad je krajem listopada gostovao u jednoj epizodi Dinamo Plus podcasta.

image
Ronald Gorsic/Cropix

No, trenutno stanje na tablici domaćeg prvenstva daje drugačiji odgovor. Hajduk je nakon jučerašnje pobjede protiv Gorice na Poljudu (3:0) zacementirao "jedinicu" dva kola prije božićna stanke. 

"Bijeli" imaju 39 bodova, dok je Rijeka druga sa sedam manje, a Dinamo je na trećem mjestu s 27 bodova, ali i tri utakmice manje u odnosu na vodeću momčad SuperSport HNL-a. No, svakako je računica jasna kako nije "minus dole u Splitu", već u Zagrebu i to ne samo onaj na termometru.

Zubčić nije otkrio o kakvoj okladi je riječ između njega i Goje, a obojica sportaša su poznata po tome što vole "svoje" klubove. Tenisač ovaj s Poljuda, a skijaš onaj s Maksimira, pa nerijetko to podijele i s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako se Splićanin jučer pohvalio kako je došao na utakmicu podržati "bijele".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:46