StoryEditorOCM
Više od sportapitamo vas

ANKETA Miss Hrvatske ljubi nogometaša, a koji je naš najzvjezdaniji par, Marko i Iris, Igor i Suzana, Ivica i Fani...?

Piše Iva Majić
29. studenog 2023. - 13:39

"Ima neka tajna veza" između nogometaša i missica pa nerijetko jedne od najljepših žena završe u ljubavnom zagrljaju s poznatim sportašima. Neke veze potraju, pa dođu i do braka, a druge pak završe prije nego što su počele.

Kako je privlačnost između spomenutih ličnosti jaka potvrđuje i nova Miss Hrvatske. Tomislava Dukić ljubi Marka Ćerdića, kapetana HNK Tomislava, momčadi koja se natječe u Prvoj ligi FBiH, a s klubom je ovoga ljeta i produžio ugovor.

Međutim, spomenuti par sigurni nije najpopularniji u ovoj "kategoriji", a i sami sigurno znate nabrojati bar nekoliko slavnijih... Mi vam donosimo neke od najpoznatijih, pa ocijenite koga smatrate najboljim.

Marko i Iris Livaja nakon dugogodišnje veze, svoju su ljubav okrunili brakom prošle godine, a zajedno imaju i dvoje djece, Lorenza i Elizabet. Supruga igrača Hajduka starija je od njega 14 godina, a 1997. bila je prva pratilja Miss Hrvatske.

image
Duje Klaric/Cropix

Robert i Anica Kovač još uvijek su u braku, a par ima i troje djece: Marka, Leticiju i Viktoriju. Nakon nogometne karijere Robert je ostao uz travnjak, a trenutno radi kao pomoćni trener uz brata Niku u Wolfsburgu. Anica je 1995. godine stekla titulu Miss Hrvatske, a zatim se okrunila i prvom pratiljom svijeta.

image

Robert i Anica Kovač

Neja Markicevic/Cropix

Sretno zaljubljeni su još uvijek Domagoj i Ivana Vida koji su se vjenčali 2017., a imaju i sina Davida. Prije braka s hrvatskim reprezentativcem, Metkovčanka je bila uspješna na izborima ljepote s kojih ima čak četiri lente: Miss turizma Hrvatske, Prva pratilja Miss Hercegovine, Prva pratilja Miss Dalmacije i Kraljica Hrvatske.

image

Domagoj i Ivana Vida na vjenčanju

Goran Sebelic/cropix/

"Dok nas smrt ne rastavi", neće doživjeti Igor Štimac i Suzana Žunić. Splićanka je 1988. godine postala Miss Jugoslavije kada je imala svega 17 godina. Ubrzo je upoznala Štimca i između njih je planula ljubav. Udala se za njega 1990. godine, a rastali su se nakon 19 godina braka u kojem su dobili troje djece.

image
Jakov Prkić/hanza Media/Slobodna Dalmacija

Ivica Mornar postao je posvećeni obiteljski čovjek, a trenutno je u braku sa suprugom Katjom s kojom ima i dvije kćeri. No, prije toga je bio tri godine u braku s Fani Čapalijom, ženom koju mnogi smatraju našom najljepšom misicom. Titulu Miss Hrvatske kao 18-godišnjakinja ponijela je 1993., a dva mjeseca poslije postala je i prva pratilja Miss svijeta, odnosno Miss Europe.

image

Joško Ponoš/SD arhiva

Ivica Mornar i Fani Ćapalija

Bivša Miss Universe iz 2014. godine, Ivana Mišura ljubi Gorana Vlaovića s kojim ima i dvije kćeri. Nekadašnji hrvatski reprezentativac u prvom braku bio je s Milanom Vlaović Kovaček s kojom se rastao 2011., a prije dvije godine oženio se sa Zagrepčankom.

image

Goran Vlaović i Ivana Mišura

Cropix/

Ognjen Vukojević, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik hrvatske U-20 selekcije u braku je bio s Andrejom Ćupor koja je laskavu titulu Miss Hrvatske ponijela 2000. godine. Imaju sina Luku, vezu su započeli 2008., ali su se buno razveli 2020. godine. Bivša misica je Vukojevića optužila za obiteljsko nasilje 2020. godine kada je navodno prijetio njezinoj majci, sestri i njoj. Prijavu protiv njega kasnije je odbacila nakon što je odbila svjedočiti.

image
Zeljko Tutnjevic/Cropix/Cropix

Goran Sablić nakon igračke karijere danas radi kao trener u Hajdukovoj akademiji. U braku je s Monikom Gusić koja je titulu Miss Dalmacije ponijela 1999. godine, a i danas je ostala u sličnom svijetu, jer radi kao modna dizajnerica.

image

Goran i Monika Sablić.

Biljana Blivajs/Cropix

A sada pitamo vas, koga smatrate najslavnijim parom?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:27