StoryEditorOCM
TenisWimbledon

Petra Martić u petak protiv Šwiatek na središnjem terenu

Piše Hina
6. srpnja 2023. - 23:05

Petra Martić će meč trećeg kola u Wimbledonu protiv prve tenisačice svijeta Poljakinje Ige Šwiatek odigrati u petak na središnjem terenu u All England Clubu, odredilo je vodstvo najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu.

Njihov je dvoboj drugi na programu koji će od 14.30 sati po srednjoeuropskom vremenu otvoriti prvi nositelj turnira tenisača Španjolac Carlos Alcaraz i Francuz Alexandre Muller.

Poslije Martić i Šwiatek, za mjesto u osmini finala turnira tenisača borit će se Švicarac Stan Wawrinka i rekorder s 23 Grand Slam naslova Srbin Novak Đoković.

U petak će na teren i Donna Vekić koja će, nakon velike pobjede na terenu 1 nad Amerikankom Sloane Stephens, meč za plasman u osminu finala protiv Čehinje Markete Vondroušove igrati na terenu 15. Tamo će program započeti u 12 sati po srednjoeuropskom vremenu, a Vekić i Vondroušova su postavljene kao treći meč dana. Prije njih će mečeve 2. kola igrati Rumunjka Begu protiv Ruskinje Blinkove te Španjolac Davidovich Fokina protiv Nizozemca Van de Zandschulpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:12