StoryEditorOCM
Strani nogometdoigravanje

Užas na Wembleyju: reprezentativac Walesa se srušio na travu, pogledajte video

Piše Ivan Alaupović/SN
27. svibnja 2023. - 19:49

Reprezentativac Walesa i kapetan Luton Towna Tom Lockyer onesvijestio se tijekom finala doigravanja za promociju u Premier ligu protiv Coventryja. Lockyer trčao prema obrani, a onda je samo odjednom pao i ostao nepomično ležati nakon samo 10 minuta utakmice, naizgled pokušavajući doći na svoje mjesto, ali nije mogao ustati.

Točna priroda onoga što se dogodilo u ovoj je fazi nepoznata, ali 28-godišnjaku je bila potrebna liječnička pomoć osoblja oba kluba prije nego što su ga na nosilima iznijeli s terena.

‘‘U mogućnosti smo izvijestiti da je Tom Lockyer nakon što se srušio na terenu prebačen u bolnicu na daljnje pretrage. Odaziva se i razgovara sa svojom obitelji koja je uz njega. Svi smo uz tebe, Locks‘‘ - objavio je Luton na svojoj službenoj stranici.

Lockyer uzimao kisik dok su ga nosili niz tunel i činilo se da je bio pri svijesti kada je napustio teren., pišu Sportske novosti.

Novinar Sky Sportsa David Craig rekao je:

-Toma Lockyera je izvelo s terena medicinsko osoblje i Wembleya i Luton Towna, bio je pri svijesti kada je prošao kroz tunel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:22