StoryEditorOCM

Tottenham ispao iz Kupa nakon penala, Ivan Perišić asistirao, pogledajte sjajan potez Vatrenog

Piše Sport SD
29. kolovoza 2023. - 23:50

Nogometaši Tottenhama nisu se uspjeli plasirati u iduću fazu engleskog EFL kupa nakon što su u gostima poraženi od Fulhama, a kobni su se za Spurse u konačnici pokazali jedanaesterci (5:3p.). Petorica domaćih izvođača bila su precizna s bijele točke, dok je udarac s bijele točke za Tottenham zapucao Davinson Sanchez, prenose Sportske novosti.

Regularni dio dvoboja okončan je rezultatom 1:1, a asistent za izjednačenje na Craven Cottageu bio je reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić. Sjajno se veznjak Vatrenih u 56. minuti oslobodio svog čuvara na lijevoj strani i potom uputio odličan centaršut za Richarlisona koji je glavom pogodio za poravnanje rezultata. Treba istaknuti kako je Fulham u vodstvo došao autogolom Mickyja van de Venija u 19. minuti susreta.

Asistenciju i pogodak Tottenhama pogledajte OVDJE

Kada su u pitanju jedanaesterci Fulhamovi su nogometaši bili besprijekorni. Redom su mrežu gostiju iz Londona pogađali Pereira, Jimenez, Wilson, Palhinha i Tete, dok je kod Spursa promašio Sanchez. precizni su bili Son, Kuluševski i Maddison, ali to im u konačnici nije previše značilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:24