StoryEditorOCM
Strani nogometdobar posao

Tonio Teklić već se snašao u novoj sredini, zabio u prvom nastupu, Bjelica zadovoljno trlja ruke

Piše Ivan Alaupović/SN
26. srpnja 2023. - 17:49

Nakon što je jučer debitirao u pripremnoj utakmici protiv Rabotničkog u dresu novog kluba, Tonio Teklić sada je upisao i prvijenac za Trabzonspor. Hrvatski nogometaš, koji je kod Nenada Bjelice u tursku stigao nakon uspješne sezone u Varaždinu, zabio je treći gol u 4:0 pobjedi turskog sastava nad slovenskim drugoligašem Triglavom u posljednjoj pripremnoj utakmici. ‘Tekla‘, kako mu tepaju suigrači, bio je precizan glavom nakon ubačaja iz kuta, prenose Sportske novosti.

Trabzonspor je Teklića prošloga tjedna doveo iz Varaždina za 1.2 milijuna eura, a prema ranijem dogovoru, pola milijuna eura pripast će njegovom bivšem klubu Hajduku u kojega je Teklić stigao 2015. godine kao 16-godišnjak iz Adriatica.

Za prvu momčad odigrao je 37 utakmica te zabio dva gola uz jednu asistenciju, ali najbolje partije pružio je na posudbama u Varaždinu, u koji je besplatno otišao prošlog ljeta. Prošle je sezone postao hit prvenstva, a zahvaljujući njegovih osam golova Varaždin se do predzadnjeg kola borio za mjesto u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:29