StoryEditorOCM
Strani nogometda vas glava zaboli

Otkrivene sulude želje Neymara koje su Arapi ispunili: osam automobila, vila s tri saune, omiljeni sok u hladnjaku...

Piše Sport SD
16. kolovoza 2023. - 16:05

Neymar je potpisao s Al-Hilalom iz Saudijske Arabije dvogodišnji ugovor koji će mu donijeti tjednu zaradu od gotovo tri milijuna eura.

Međutim, to nije sve! Čelnici bogatog kluba iz Rijada, pored silnih milijuna koje su spremili za brazilskog nogometaša, pristali su ispuniti i listu nevjerojatnih zahtijeva. Sve u želji da Neymar obuče dres njihovog kluba.

Britanski "Sun" otkriva da je Neymar od vlasnika Al-Hilala tražio za sebe tri luksuzna automobila (Bentley Continental GP, Aston Martin DBX i Lamborghini Huracan), četiri Mercedesa G karavana i jedan Mercedes kombi s vozačem koji će mu biti dostupan 24 sata svakog dana u godini.

Tražio je i luksuznu vilu s 25 spavaćih soba, ogromnim bazenom i tri saune, kao i pet radnika s punim radnim vremenom, uključujući i kuhara koji će pomagati njegovom osobnom kuharu iz Brazila i dvije osobe koje će čistiti kuću. Imao je i zahtjev da u hladnjaku uvijek bude sok njegovog omiljenog brenda i pića koja vole članovi njegove obitelji.

Izvor britanskog medija otkriva da su bogati vlasnici prihvatili i da plaćaju Neymaru sve troškove boravka u hotelima i restoranima u gradovima širom svijeta koje će posjećivati u slobodno vrijeme. Na raspolaganju će mu biti i privatni avion za putovanja.

Neymar će dobivati i oko 500 tisuća eura za svaku objavu na društvenim mrežama koja promovira Saudijsku Arabiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:46