StoryEditorOCM
Strani nogometnevolje u raju

Neymar izazvao kaos u svlačionici nakon remija, fizički se obračunao sa 68-godišnjakom!?

Piše Marko Crnjak/SN
25. rujna 2023. - 07:52

Neymar još uvijek nema nijedan pogodak u novom mu klubu Al-Hilalu, premda je već odigrao tri utakmice za saudijski klub. Golova u režiji brazilskog majstora nema, ali kada su prepirke i incidenti u pitanju, Neymar prvi stoji u redu - pišu Sportske novosti.

Kako prenose brojni saudijski mediji, a sumirao ih je španjolski Mundo Deportivo, Neymar je izazvao kaos u svlačionici nakon remija u posljednjem susretu protiv Damaca. Utakmica odigrana u četvrtak završila je bez pobjednika (1:1), a vrijedi spomenuti da je čitavih 90 minuta za Damac odigrao naš veznjak i bivši dinamovac Domagoj Antolić.

Neymar nije bio zadovoljan ogledom, u više trenutaka pokazao je frustrirano ponašanje, bilo običnim gestikulacijama ili ulascima u naguravanja s protivničkim igračima. Ni trener Jorge Jesus nije bio oduševljen Neymarovim nastupom, navodno su u svlačionici padale teške kritike na račun Brazilca, a situacija je prešla u - fizički obračun.

Arapski mediji pišu da Neymar već duže vrijeme nije u dobrom odnosu s portugalskim 68-godišnjim stručnjakom, a poslije neslavne situacije iz svlačionice navodno je zatražio i njegov odlazak iz kluba. Kasnije se uprava Al-Hilala sastala s trenerom Jesusom i upozorila ga da će, u slučaju da izostanu bolji rezultati, vjerojatno slijediti raskid ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:12