StoryEditorOCM
Strani nogometizgubio strpljenje

Nema mjesta za Srbina kod splitskog majstora: potjerao ga s treninga i stavio na prodaju

Piše SPORT SD
4. prosinca 2023. - 17:55

Više puta u talijanskim medijima moglo se pročitati da odnos splitskog trenera Ivana Jurića i srpskog napadač Nemanje Radonjića nije najbolji. Svađali su se više puta, a čini se da je tome došao kraj.

I to ne iz razloga što će ići u pozitivnom smjeru, barem za Srbina, jer Jurić ga je odlučio odstraniti skroz iz momčadi. Puklo je na posljednjem treningu uoči utakmice protiv Atalante i Jurićevog mentora Gian Piera Gasperinija. Naime, kako navode Talijani zasmetalo je Jurića nezalaganje Srbina kojeg je potjerao s treninga.

Izgubio je tako još jednom strpljenje sa Srbinom za kojeg više nema mjesta kod Splićanina. Pala je odluka da će ga se Jurić riješiti u siječnju i stavljen je na prodaju u narednom prijelaznom roku.

Najpoznatija scena kad su njihove nesuglasice u pitanju odvila se početkom ove kalendarske godine. Igrao se tad gradski derbi sa Starom damom, a Jurić je Radonjića uveo u igru u 60. minuti pa nakon samo 15 minuta izvadio iz igre.

Krivio je tad Jurić srpskog napadača za treći gol Juventusa koji je slavio 4:2 i urlao na njega prilikom izlaska iz igre. Nisu legle tad ni Radonjiću kritike hrvatskog trenera, a da ne dođe do većeg sukoba umiješala se i klupa Torina koja ih je razdvojila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 13:37