StoryEditorOCM
Strani nogomet‘nitko ga neće‘

Navijači mu skandirali ‘veliki Žuti‘, dok Barišić komentira: ‘Prozivalo nas se zbog Prosinečkog, a gdje je on danas?‘

Piše Sport SD
22. svibnja 2023. - 18:10

Igor Barišić, direktor slovenske Olimpije održao je konferenciju za medije povodom kraja sezone u kojoj je Olimpija iz Ljubljane osvojila dvostruku krunu. Osvrnuo se na postignuto u protekloj sezoni, ali i rekao kako mu je žao što i dalje postoji toliko negative oko kluba.

"Stvarno ne vidim potrebu za negativom. Trebalo je vremena da dođemo tamo gdje smo sada. Prozivate nas zbog Roberta Prosinečkog, a gdje je on danas? Gdje su ostali direktori koji su bili tu prije nas? Nitko ih neće. Dobili smo licencu. Što nije dobro? Mislim da smo zaslužili više poštovanja.", rekao je Barišić

Podsjetimo, Prosinečki je bio trener Olimpije tri mjeseca u ljetu 2022. godine, a s klubom se rastao u vrlo lošim odnosima i upravo je Barišić bio taj koji je potjerao "Žutog".

Razlaz je protekao vrlo ružno, klub je u priopćenju optužio hrvatskog trenera da je tijekom priprema pio i kartao do četiri ujutro te se nije pojavljivao na treninzima, a on je na press-konferenciji upravu nazvao lažovima i prevarantima.

Navijači Olimpije stali su u obranu Prosinečkog i skandirali mu "veliki Žuti", a na stadionu su upravi ostavili poruku: "Ubit ćemo vas". Međutim, sve je završilo tako da je Prosinečki potjeran, a Olimpija osvojila dvostruku krunu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:16