StoryEditorOCM

Marcelo Brozović junak pobjede Al-Nassra u finalu kvalifikacija za Azijsku ligu prvaka

Piše Sport SD
22. kolovoza 2023. - 21:52

Marcelo Brozović junak je pobjede Al-Nassra u finalu kvalifikacija za Azijsku ligu prvaka. Hrvatski reprezentativac postigao je gol i upisao asistenciju u pobjedi Saudijaca protiv Al-Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Iako je konačni rezultat bio 4:2 za Al-Nassr, opasno je bogata saudijska momčad visila u ovoj utakmici te je zamalo ostala bez grupne faze Azijske lige prvaka. Počelo je dobro za njih jer je Brozović već u 11. minuti uposlio Taliscu za 1:0. No. već osam minuta kasnije Alghassani je izjednačio, a isti igrač je na otvaranju drugog poluvremena postigao gol za 2:1 Al-Ahlija.

Al-Nassr je dominirao, na kraju utakmice imao 73% posjeda lopte, ali do gola je uspio doći tek u 88. minuti kada je Al Ghannam postigao gol za 2:2. Tu se Al-Ahli očigledno raspao jer je primio dva gola u sudačkoj nadoknadi. Talisca je u 95. minuti postigao svoj drugi gol na utakmici dok je Brozović bio precizan dvije minute kasnije nakon dodavanja Cristiana Ronalda. Vatreni je sjajno pogodio s ruba šesnaesterca i vratara ostavio bez šanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:53