StoryEditorOCM
Strani nogometovo nisu očekivali

Iz Saudijske Arabije mu je stigla ponuda iz snova, ali je sjajni napadač to hladno odbio

Piše R. R.
8. kolovoza 2023. - 08:30

Saudijska Arabija obećana je zemlja za većinu nogometaša. Ponude stižu iz dana u dan, klubovi kompletiraju momčadi. Sve više zvijezda karijeru nastavlja u ovoj azijskoj zemlji i s nestrpljenjem se čeka početak Premier lige Saudijske Arabije da vidimo s kakvim će rosterima klubovi krenuti u novu sezonu.

Mnogi su nogometaši jedva dočekali arapske novce, ali ima i onih koje to baš i ne zanima. Al Hilal radi sve što je u njihovoj moći kako bi doveli napadača Lillea, Jonathana Davida. Posljednja ponuda Al Hilala je godišnja plaća od 12 milijuna eura, ali je David to hladno odbio.

Kanadski reprezentativac želi karijeru nastaviti u Europi i trenutno ga novci ne zanimaju. Ima 23 godine, igra u životnoj formi i Lille će dobro napuniti kasu. David vrijedi 60 milijuna eura, a povezivao se s Tottenhamom i Chleseajem. David je odigrao 40 utakmica za Kanadu i postigao 24 gola. U Lille je došao iz Genta 2020. godine, a upravo je u U21 momčadi Genta imao prve europske izazove kada je došao u Belgiju 2018. godine iz kanadske Otawe.

Jedno je sigurno u Saudijsku Arabiju neće, barem ne za trenutne ponude, no pitanje je što Al Hilal još može ponuditi da ga "smekšaju". Novac im nije problem i mogu što hoće. Saudijci sigurno nisu navikli na odbijanja pa ćemo vidjeti što novo spremaju za kanadskog napadača koji evidentno sebe još uvijek vidi u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:19