StoryEditorOCM

Ekstaza u Mostaru nakon čuda nad čudima, traže se duple premije za junake: ‘Igrači su heroji...‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
21. rujna 2023. - 22:17

Treneru Zrinjskog navodno je posao bio upitan nakon jednog poraza, no Krunoslav Rendulić ipak je ostao na klupi i vodio momčad do povijesnog pothvata.

- Igrači su heroji, nije ovo seoska ekipa. Oni su prvi na ljestvici u svojoj ligi, ali naši momci su karakterni, nagrađeni smo s četiri gola. Mi smo izgubili od LASK-a u sličnoj situaciji, praktički smo ispali u jednom pasu. Ovi dečki su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulirati, sve je na Upravi. Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, zaslužili su to momci - izjavio je Rendulić za Arenu TV

Njegova momčad u nedjelju dočekuje Željezničar.

- Čeka nas zahtjevna utakmica. Neće biti lako. To je život, svaka tri dana igramo i moramo se regenerirati - zaključio je hrvatski stručnjak.

Kapetan Nemanja Bilbija ovako je prokomentirao šokantnu utakmicu u Mostaru:

- Ovaj preokret je nestvaran. Kakva noć za nas, Mostar, igrače, navijače... Navijači su nam dali snagu na poluvremenu, predivna noć, ponosan sam na večerašnju utakmicu. Na poluvremenu smo rekli da želimo nastaviti i pokušati ispraviti stvari. Pogodak Kožulja nam je dao krila, imali su gosti stativu, ali mi smo se vratili - izjavio je Bilbija.

Ostao je na terenu iako je doživio vrlo neugodnu ozljedu.

- Pao sam na glavu, nezgodno je bilo... Izgubio sam svijest, ali završio sam utakmicu - rekao je Bilbija.

Dvostruki strijelac Zvonimir Kožulj nakon dvoboja je rekao:

- Čestitao bih cijeloj momčadi, nisu gubili vjeru, pokazali su karakter. Zahvalio bih publici na velikoj podršci. I kad smo gubili 0:3 podržavali su nas, bodrili nas i pomogli da se dižemo do velikog preokreta. Drugo poluvrijeme pokazalo je što je nogomet, što on donosi i zašto je tako popularan. Sretni smo, nije lako od 0:3 doći do 4:3, mi smo uspjeli i presretan sam zbog toga. Drago mi je da je moj prvi pogodak sve pokrenuo, a drugi sve preokrenuo. Ali to sve polod odličnog izdanja cijele momčadi u drugome poluivremenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:36