StoryEditorOCM
Strani nogometskromni rezultati

Egzodus igrača na Stamford Bridgeu: prvo su kupovali za 600 milijuna eura, a sada im odlazi deset igrača

Piše Hina
23. lipnja 2023. - 20:52

Nakon što su na Stamford Bridgeu prošle sezone potrošili više od 600 milijuna eura na pojačanja, ovoga ljeta se na Stamford Bridgeu priprema egzodus igrača. 

Prema pisanju engleskih medija više od 10 igrača moglo bi ovoga ljeta napustiti svlačionicu "Bluesa", a među njima je sigurno hrvatski reprezetativac Mateo Kovačić.

Veznjak "Vatrenih" sve je dogovorio oko prelaska u redove engleskog prvaka Manchester Cityja, a čeka se tek službena objava.

Čini se kako je gotov i transfer Nijemca Kaia Havertza u redove gradskog suparnika Arsenala. "Topnici" su pristali platiti oko 60 milijuna eura i u idućih nekoliko dana posao bi se trebao finalizirati.

Na izlaznim vratima je i Mason Mount kojeg žele u Manchester United. Prva ponuda "Crvenih vragova" od 50 milijuna eura je odbijena, a nagađa se kako će dodatnih 10 milijuna zadovoljiti vlasnika Bluesa Todda Boehlyja.

Francuski veznjak N‘Golo Kante seli u saudijski Al-Ittihad bez odštete, što je prvi potvrđeni odlazak. Nagađa se kako bi put Saudijske Arabije mogli i marokanski reprezentativac Hakim Ziyech i gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang. "Bluesi" navodno za njih traže manje od 10 milijuna eura.

Portugalac Joao Felix se vraća u Atletico Madrid, a otočki mediji spominju kako je vrlo izgledno da redove Chelsea napuste i Romelu Lukaku, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Loftus-Cheek...

Chelsea je prošle sezone zauzeo skromno 12 mjesto u engleskom prvenstvu ostavši bez plasmana u Europu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:00