StoryEditorOCM
Strani nogometčeka ga kazna

Briga njega za nogomet: momčad se sprema za novu sezonu, a zvijezda ljubi po Španjolskoj i mlati po alkoholu

Piše Ivan Alaupović/SN
11. srpnja 2023. - 07:55

Nogometaši Lazija kreću s pripremama za novu sezonu, ali već u prvim danima došlo je do malih problema u Rimu jer su neki igrači još na odmoru. Jedan od njih je Ciro Immobile koji se itekako dobro zabavlja u Španjolskoj.

On je večer prije okupljanja bio na jednom od španjolskih otoka gdje se maksimalno opuštao. U strastvenom zanosu svojih misli još je bio daleko od nogometnih aktivnosti. Za to su se vrijeme odvijali liječnički pregledi u klubu na kojima se Immobile nije uopće pojavio, pišu Sportske novosti.

U društvu supruge Jessice Melene i nekoliko prijatelja Immobile puni baterije, a moguće da je ovo ljeto malo i pretjerao. Kad se vrati, Lazio će ga vjerojatno kazniti, no čini se da ga to ne brine previše. U čašama je alkohol, muzika trešti do zore, a pripreme? Lako ćemo...

Ipak, zbog impresivnog golgeterskog učinka kojeg Immobile njeguje još otkako je 2016. došao iz Torina, faktor je zbog kojega bi mu mogli progledati kroz prste. U svakoj ih je sezoni zabio minimalno 12, a najviše je imao u sezoni 2019./2020. kad ih je u Serie A zabio čak 36.

Inače, Ciro i Jessica su u braku od 2014. godine i često na društvenim mrežama dijele trenutke iz privatnog života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:23