StoryEditorOCM
Strani nogometVuk sit, a koze...

Bivši veznjak Hajduka mijenja dres prvoligaša za drugoligaša, ide u borbu za viši rang

Piše Sport SD
4. siječnja 2024. - 14:14

Relativno uspješna epizoda je izgleda iza nekadašnjeg veznjaka Hajduka u turskom prvoligašu Pendiksporu. Čini se da će nakon samo pola godine Josip Vuković promijeniti dres, ali ostat će u Turskoj.

Naime, prema pisanju brojnih turskih medija dogovorio je sve uvjete s trenutno drugoplasiranom drugoligaške momčadi Kocaelisporom. S njima će potpisati ugovor na godinu i pol dana, a momčadi će se uskoro priključiti na pripremama u Antaliji.

Kocaelispor ima ambiciju ulaska u prvu ligu i tragali su za pojačanjem u vezi te inzistirali na transferu Vukovića, navode turski mediji. Iskusni 31-godišnji veznjak karijeru je započeo u Hajduku, a ona ga je put vodio kroz Dugopolje, Istru, Split, Vitez, Olimpik Donjeck, Maritimo, Osijek pa povratak u Hajduk te posudba u saudijski Al Faisaly prije odlaska u Tursku.

Njegova dosadašnja momčad trenutno se nalazi u borbi za ostanak na 19. mjestu prvenstvene ljestvice s 14 bodova. Vuković je za Pendikspor je ukupno upisao 16 nastupa, a propustio je samo jednu utakmicu u prvenstvu zbog akumuliranih žutih kartona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:52