StoryEditorOCM
Strani nogometigrao četiri minute

Bivši igrač Hajduka zaradio ekspresno isključenje: pogledajte kako je žestoko startao na suparničkog igrača

Piše SN
22. kolovoza 2024. - 23:38

Buran početak utakmice zabilježen je u Portugalu, gdje Braga i Rapid Beč igraju prvu utakmicu play-offa kvalifikacija za Europsku ligu. Nedugo nakon prvog sučevog zvižduka, Austrijanci su ostali s igračem manje jer je igru morao napustiti - Lukas Grgić, prenose Sportske novosti.

Bivši igrač Hajduka "krvnički" je startao na domaćeg veznjaka Rodriga Zalazara. Doduše, prekršaj izgleda nenamjerno i Grgić se odmah počeo ispričavati, no Zalazar to vjerojatno nije vidio jer se previjao na travnjaku. Na nekih 30-ak metara od gola Brage, u u pokušaju da uzme loptu i prekine kontru, Grgić je nezgodno nagazio na Zalazarovu petu, a ukrajinski sudac Balakin ubrzo je dotrčao sa žutim kartonom u ruci. Zatim će VAR soba pozvati suca pred ekran i Grgić će, umjesto žutog kartona, zaraditi isključenje već u četvrtoj minuti. PREKRŠAJ GRGIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Osim Zalazara, "žrtva" je ispao i Grgićev suigrač Dion Drena Beljo. Budući da trener Rapida Robert Klauss nije želio igrati s rupom u veznom redu, izvadio je hrvatskog reprezentativca već u osmoj minuti da bi uveo Moritza Oswalda.

U konačnici je upravo Zalazar ispao junak Brage zabivši pogodak za 2:1 pobjedu u 71. minuti. Prethodno je Rapid poveo golom Burgstallera (25.), a domaćin izjednačio preko Carvalha (33.). Uzvratna utakmica na rasporedu je za tjedna dana u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 21:22