StoryEditorOCM
Strani nogometnapušta mostar

Bivši igrač Hajduka i junak povijesne pobjede Zrinjskog odlazi usred sezone: ‘Očekujem da klub izađe s priopćenjem‘

Piše SPORT SD
4. studenog 2023. - 14:58

Trener Zrinjskog, Krunoslav Rendulić, u najavi utakmice protiv Tuzle obznanio je da Zvonimir Kožulj odlazi iz kluba. Bivši veznjak Hajduka navodno nije bio zadovoljan statusom u momčadi, a sada je potvrđeno da napušta Mostar.

- Nemam puno toga za reći na tu temu. Kožulj više nije s nama. Ima nas puno, on je odlučio da više neće biti dio momčadi. Naravno, priča je jednostrana i nije se čuo naš stav. Očekujem da klub izađe s priopćenjem i da zaključimo tu stvar - rekao je Rendulić, prenosi ArenaSport.

Kožulj je stigao u Zrinjski prije nekoliko mjeseci, a ugovor je potpisao do 2025. godine. Imao je problema s ozljedama, a treba napomenuti i to da je bio proglašen najboljim igračem 1. kola Konferencijske lige, kada je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju u povijesnom preokretu Zrinjskog s 0:3 na 4:3 protiv AZ-a.

Navodno je strpljenje izgubio nakon što nije dobio priliku u 3. kolu Konferencijske lige, u porazu 2:1 od varšavske Legije. Nakon toga je, kako pišu BiH mediji, propustio trening te se nije našao ni na popisu za utakmicu protiv Posušja (2:2).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:07