StoryEditorOCM
Strani nogometbundesliga

Bayer slavi prvi naslov, ludnica je bila u svlačionici, pogledajte što je Stanišić napravo treneru Alonsu, nije zamjerio

Piše Sport SD
15. travnja 2024. - 07:35

S pet pogodaka u mreži Werdera, Bayer Leverkusen nedjelju je okrunio s matematičkom potvrdom prvog, povijesnog naslova Bundeslige. Momčad Xabija Alonsa ima 16 bodova više u odnosu na drugoplasirani Bayern, a do kraja sezone ostalo je još pet kola, što znači da Apotekari imaju zagarantiranu feštu na kraju sezone - pišu Sportske novosti.

No, prve naznake velikog slavlja viđene su već u nedjelju, kada su igrači novog prvaka slavili potvrdu naslova uz pivo. Naime, Alonsova momčad u svlačionici se polijevala pivom, a u cijelom "ludilu" okrznut je bio i trener. Dok je španjolski strateg bio okrenut leđima, prišuljao mu se Josip Stanišić, hrvatski reprezentativac, i zalio trenera velikom čašom piva.

Osim pet utakmica u domaćem prvenstvu, Bayer do kraja sezone čekaju izazovi još na dva fronta. U četvrtak ih čeka uzvrat u četvrtfinalu Europske lige protiv West Hama, a u prvoj utakmici na domaćem terenu su slavili 2:0, dok ih krajem svibnja čeka finale Kupa protiv Kaiserslauterna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:23