StoryEditorOCM
Rukometsvjetsko prvenstvo

Izbornik Obrvan pribojavao se ovakvog scenarija: ‘Bili smo nemoćni protiv njihove fizike‘

Piše Dražen Pinević/SN
6. prosinca 2023. - 06:59

Nije da se nije moglo protiv Švedske od koje smo izubili s 22:17, ali za to nam je trebalo dosta boljeg rukometa nego što smo pokazali. Osim Tee Pijević trebala nam je još neka ekstra raspoložena igračica, a nismo je imali - pišu Sportske novosti.

Izbornik Ivica Obrvan nakon utakmice je rekao:

- Očekivali smo tešku utakmicu i prije turnira protiv dominantne Švedske u fazi obrane. Pribojavao sam se toga, nismo imali raspoloženu igračicu protiv njih. Obrana je za pohvaliti, Pijević posebno koja je radila fenomenalne stvari. Ali, nismo dovoljno zabijali… Bili smo nemoćni protiv njihove fizike. Uspjeli smo spriječiti da ne odu na veću razliku, a to se obično događa na takvim utakmicama.

image
AFP

Kapetanica Katarina Ježić s dosta ovakvih utakmica u nogama kaže:

- Zadovoljna sam načinom na koji smo igrale. Razliku je napravila polusnaga u našem napadu koja nije uspjela razbiti njihovu obranu. Švedsku svesti na ovako malo golova je super, ali po kontrama smo im bili blizu. Mislim da je još uvijek sve otvoreno i da trebamo skupiti što više bodova za bolji plasman na kraju.

Ćamila Mičijević nije ispunila očekivanja, svjesna je toga bila nakon utakmice.

- Prije utakmice smo vjerovali da možemo, ali napad je zakazao. Osjećam odgovornost, nisam odradila što se od mene očekivalo, prva sam ja koja je podbacila. Ovakav dan golmanice ne iskoristiti, možemo samo reći oprosti Tea. Sad idemo dalje, ništa nije gotovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:12