StoryEditor
OstaloBASEBALL

Splitski 'brodari' odlično startali na CEB Kupu: furiozan početak donio im pobjedu protiv švicarskih 'letača'

Piše R.R.
7. lipnja 2017. - 19:39
20170607_140243

Splitski bejzbolaši su furioznim početkom utakmice protiv švicarskih prvaka uknjižili prvu pobjedu na europskom kupu CEB-a nad Therwil Flyers rezultatom 11:7

Ono što je splitski sastav prikazao u prve dvije izmjene ove utakmice spada u nešto najbolje što se može vidjeti u baseballu. Otvaranje je bilo kao iz snova. Vidjeli smo puno dobrih udaraca. Tomić za tri baze, Račić za dvije baze, čišćenje baza od strane Marina Tadića. Nada SM je u tim trenucima izgledala kao ozbiljna profesionalan ekipa koja melje sve pred sobom.

Švicarski Amerikanac koji je nastupao na mjestu bacača nije mogao doći sebi jer ono što je Nada SM prikazala u napadu u prve dvije izmjene je bilo brutalno. I onda nekim čudom naši momci su odlučili stati na loptu kako se to kaže u sportu. Vratili su Švicarce u igru i dozvolili im da se na trenutak nadaju kako se mogu vratiti u ovu utakmicu.

Tome je kumovalo pet obrambenih grešaka i potpuno gašenje splitskoga napada. Da ne bi bili neiskreni treba reći da je Nada SM u svakom trenutku kontrolirala ovu utakmicu i da u niti jednom trenutku nije bilo sumnji u pobjedu, ali eto ostaje žal što se protivnik nije razbio do kraja kada je za to bilo prilike. Tim više što su sa tribina gledali budući suparnici.

item - id = 490464
related id = 0 -> 1127857
related id = 1 -> 1127365
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 11:49