StoryEditorOCM
OstaloNajjača i gotovo

Sandra brutalna u najluđem intervjuu godine: ‘Pa ljudi, jeste li normalni?! Hrvati volim vas! Bacat ću sve do 2036.‘

Piše F. V.
5. kolovoza 2024. - 23:07

Poslije osvojene bronce u bacanju diska Sandra Elkasević slavila je kao da je osvojila zlato. Tako bi se dalo zaključiti po njenom osmijehu, izrazu lica, ponašanju, ali i izjavama za HTV.

- Osjećaj je predivan. Dva zlata i bronca (na olimpijskim igrama, nap.a.), opet me stavljaju u ulogu najbolje diskašice, iako je Valarie Allman danas postala dvostruka olimpijska pobjednica. Poslije katastrofalnog četvrtog mjesta u Tokiju (na Igrama prije tri godine, nap.a.) bila sam užasno tužna. Mnogi bi tada odustali. Stvarno je bio težak povratak, ali ja sam vjerovala - rekla je gotovo u jednom dahu Elkasević.

- Cijelu ovu sezonu ja sam jako spremna, fizički jako dobra, imam tehničkih problema. Malo sam nestrpljiva, to se vidi po hicima u mrežu. Ali osjećaj, atmosfera na stadionu, vratili su me u 2021. godinu kada sam došla tu. Ne bojim se nikoga, dajem sve od sebe. Kineskinja Feng je bacila isti rezultat kao i ja. U petoj seriji sam čak to i prebacila, ali je bio mali prijestup. No, druga ili treća meni je svejedno. Ovo mi je treća medalja za Hrvatsku s Igara, na Dan pobjede. Znajte Hrvati, dala sam sve od sebe. Volim vas i borit ću se. Rekla sam ostalim curama pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put da moram ići dalje. Los Angeles 2028. godine vidimo se! - naglasila je 34-godišnja Elkasević da ćemo je gledati i na idućim Igrama za četiri godine u SAD-u.

Ovim je Sandra postala samo jedna od tri diskašice koje su u povijesti osvojile tri olimpijske medalje.

- Ja sam osvojila dva zlata. Koja od njih ima dva zlata?! - vikala je kroz smijeh Sandra koja se pred kamerama pojavila s krunom, kako i dolikuje "kraljici diska".

- Ja sam najbolja zbog toga što imam dva zlata i jednu broncu. Ulovit ćemo još medalja, nije kraj! Osjećam se dobro, željna sam ovoga i uživam. Najviše volim osvajati medalje za Hrvatsku. Ovo mi baš jako znači. Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem među osam. Ja sam onda malo previše željela. Treći hitac sam išla strpljivo do kraja. Na njemu sam ostala do samog kraja. Mislim da sam mogla danas baciti 68,5 metara. Ne znam da li sam mogla baciti za zlato, ali sigurno bi srebro bilo u mojim rukama. Ali onda sam trebala kalkulirati da stignem Feng, ali to nije moj stil. Ja sam pobjednica u duši, idem na sve ili ništa - smatra Sandra.

LA nije daleko?

- Ni Brisbane - najavila je Sandra i Igre za osam godina kada će joj biti 42.

- Da se zna gdje su Igre 2036. godine i tamo bih vam rekla! - briljirala je Sandra.

Na temu godina i otpisivanja je bila pogotovo u elementu.

- Otpisuju me od 2016. godine, a ja u najboljim godinama, izgledam najmlađe na terenu. Pa jeste li ljudi normalni?!

Pokazali ste im danas?

- Ne moram ja nikome ništa pokazivati! Moja kuma Valentina mi je donijela krunu zbog toga što sam ja "kraljica diska". Još jednom sam samo potvrdila ono što jesam. Nemojte misliti da sam bahata, to je samo istina! - brutalna je bila Sandra.

- Mama volim te - ispalila je tada.

Kome ste posvetili medalju?

- Mužu Elvisu koji me tri od 0-24 sata, sve ono što nitko ne vidi. Nas dvoje smo neraskidiv tim, idemo dalje prema idućim ciljevima! - najavila je Sandra.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:35