StoryEditorOCM
Ostalou susjedstvu

‘Narko tenisačica‘ s maloljetnikom švercala 8,5 kilograma marihuane, suđenje je gotovo, doznala je sudbinu

Piše Sport SD
27. kolovoza 2024. - 13:18

Jelena M. (20), tenisačica iz Beograda, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na tri godine i šest mjeseci zatvora zbog trgovine drogom.

- Presuda je pravomoćna i Jelena M. je upućena na izdržavanje kazne zatvora - kaže izvor za srpski Kurir.

Tenisačica je uhićena u ožujku prošle godine nakon što je policija u žutom ‘smartu‘ pronašla 8,5 kilograma marihuane.

- Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazile tinejdžerica i maloljetnik (17), a pregledom vozila pronašli su i zaplijenili oko 8,5 kilograma marihuane - priopćila je policija nakon uhićenja.

Potom je Više javno tužilaštvo u Beogradu u svibnju 2023. podiglo optužnicu protiv Jelene M. zbog sumnje da je, zajedno s maloljetnikom, za kojeg je postupak razdvojen, prema prethodnom dogovoru neovlašteno prenosila narkotike, za daljnju prodaju, donosi Kurir.

- Optužnicom se okrivljenika tereti da je kao supočinitelj počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga - objavljeno je tada na stranicama tužiteljstva:

– Postoji opravdana sumnja da se Jelena M. 12. ožujka 2023. zajedno s maloljetnikom, prema kojem je postupak razdvojen, automobilom ‘smart‘ odvezla na Kopaonik, u mjesto Novo selo i odnijela crnu putnu torbu. od nepoznate osobe kod koje je pronašla ukupno 8,5 kilograma marihuane spakirane u 20 paketa i ubacila u prtljažnik. Prilikom povratka u Beograd, osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i lišili ih slobode.

Jelena M. je tijekom suđenja navodno priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da je na to bila prisiljena. No, nije htjela otkriti tko ju je natjerao na to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 18:46