StoryEditor
Ostalobaseball

Finalna serija na 'Četiri rijeke' završila bez prednosti: 'brodari' uzeli prvu, domaćini uzvratili u drugoj utakmici

Piše PSD
24. rujna 2018. - 20:49
balogh

Karlovački i splitski bejzbolaši su podijelili pobjede u prve dvije utakmice finalne serije za Prvaka Hrvatske. Nada SM je bila bolja u subotu, a Olimpija 83 u nedjelju.

Olimpija 83 - Nada SM 4:15

Bejzbolaši su na najbolji način otvorili finalnu seriju u Karlovcu. Po kišnim uvjetima bacači Karlovca nisu iskontrolirali strike zonu što su Nadini igrači znalački iskoristili. Čak 9 šetnji i 5 pogođenih igrača splitskog sastava pokazuje svu njihovu nemoć u ovoj utakmici. Kada se tome pridoda i 8 udaraca splitskih bejzbolaša uspjeh nije mogao izostati. S druge strane Nada SM je na mjestu bacača imala izvrsnog Matka Dabu koji bi nakon ove utakmice trebao dobiti nadimak Rain man jer njemu kiša uopće nije smetala da umrtvi inače vrlo dobri napad domaćina. Stalno vodstvo i na kraju visoka pobjeda je u ovom susretu i više nego zaslužena.

Olimpija 83 - Nada SM 11:1

Nedjeljna utakmica je donijela lošije izdanje splitske Nade SM i izjednačenje finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske Karlovčani su u svega 7 izmjena pobijedili splitski sastav koji je u ovoj utakmici izgledao neprepoznatljivo. Sve ono što je Nada SM napravila Olimpiji 83 u prvoj utakmici sada je Olimpija 83 napravila njima. Splitski bacači Tadić, Kovačić i Dadić nisu uspjeli primiriti uzavrele karlovačke palice željne revanša za subotnji debakl. S druge strane Antonio Horvatić je ugasio splitski napad. Vidjeli smo i dva home runa u izvedbi domaćeg sastava. Prvo Gales, a malo zatim i Diaz su udarili lopticu daleko preko ograde.

Serija je izjednačena 1:1, a sljedeće tri utakmice su na rasporedu sljedeći petak,subotu i nedjelju na Starom placu u 14 sati.

item - id = 566923
related id = 0 -> 1144174
related id = 1 -> 1137561
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2021 16:49