StoryEditorOCM
Košarkapremijer liga

Zadar sezonu otvara u gostima: ‘Čeka nas čvrsta, dobra i nimalo lagana utakmica‘

28. rujna 2023. - 08:51

Zadar u novu košarkašku sezonu ulazi kroz derbi s Cibonom u Zagrebu, i to u FAVBET Premijer ligi, u prijevodu, u prvenstvu Hrvatske. 

Nad njima je i aureola aktualnih prvaka, uz očekivanje navijača da se priča ponovi.

– Svi željno iščekujemo početak sezone. Rano smo krenuli s radom, jednako kao i prošle godine što nam je tada donijelo puno dobroga, odradili smo dobre pripreme i nadam se da ćemo uspjeti ponoviti prošlosezonski rezultat. Na otvaranju nas sezone očekuje gostovanje kog našeg najvećeg rivala Cibone protiv kojega nam nikada nije lagano igrati pa tako neće biti ni ove godine - misli kapetan Marko Ramljak, koji cijeni suparničku momčad.

- Ostavili su velik broj igrača iz prošle sezone te imaju dobru i čvrstu momčad. Ne znamo u kakvom će sastavu biti, no to u ovom trenutku nije ni bitno. Gledamo samo sebe i nastojat ćemo pružiti igru i energiju koju smo pružali u većem dijelu utakmice protiv FMP-a kada smo pokazali što možemo napraviti na terenu. Nažalost, nismo uspjeli čitavo vrijeme izdržati u tom ritmu zbog problema koje smo imali i posljedično skraćene rotacije, no sada imamo dodatnu širinu što će nam omogućiti da držimo visok ritam i trčimo kako smo trčali prošle sezone.

- Čeka nas čvrsta, dobra i nimalo lagana utakmica protiv Cibone, ali ja vjerujem u svoje suigrače i vjerujem da možemo izvući pobjedu u Zagrebu i na najbolji mogući način otvoriti sezonu – zaključio je Ramljak. Letvica je postavljena jako visoko, čega su svjesni svi od stručnog stožera Zadra do igrača i pobjeda u Zagrebu bila bi početak nove krune. Utakmica se igra u večeras s početkom u 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:49