StoryEditorOCM
Košarkaistekli ugovori

Nema više Amerikanaca na Gripama. Žute nakon Sullivana napustili i Shorter i Nelson

Piše SPORT SD
11. lipnja 2023. - 13:22

Shannon Shorter i Tyrell Nelson napuštaju Gripe. Dvojici Amerikanaca istekao je ugovor sa ‘Žutima‘ te su sada spremni za nove izazove. 

Ranije je i Lewis Sullivan napustio Split, i tako su Žuti u samo par dana ostali bez svih Amerikanaca.

"Ugovori sa "Žutima" istekli su Shannonu Shorteru i Tyrellu Nelsonu koji su za vikend odletjeli svojim kućama. Svaki je na svoj način ostavio pečat igranja za naš klub, Shorter je s nama proveo skoro dvije pune sezone i ostat će u sjećanju kao izniman profesionalac, a koliko je bio obožavan svjedoči i stotinjak djece, koji su na kraju sezone odradili trening pod njegovim nadzorom. Dobio je nagradu za najboljeg igrača HT Premijer lige po izboru kapetana, bio je jedan od najboljih igrača ABA lige u svim segmentima", stoji u službenoj objavi kluba.

- Hvala Splite. Stvarno sam uživao u ove dvije sezone. Žao mi je što nismo osvojiti titulu prvaka, ali napredovali smo iz sezone u sezonu. Iznimno poštujem ljubav koju su mi navijači pružili, nikada neću zaboraviti trenutke na Gripama - rekao je Shorter na odlasku.

- Na kraju je to bila dobra sezone, sa sjajnim navijačima. Nismo završili kako smo planirali, žalim za titulom, ali definitivno je sve ovo u Splitu za mene bilo nezaboravno - kazao je Nelson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 11:13