StoryEditorOCM
Košarkaveliki izbor

LeBron James čeka sina Bronnyija u NBA ligi: kladionice već odredile koeficijente u kojem će klubu zajedno zaigrati

Piše R. R.
26. svibnja 2023. - 23:45

LeBron James najbolji je strijelac u povijesti NBA lige i jedan od najboljih igrača koji su se ikad pojavili. King James je u proteklih dvadeset godina radio istinska čuda na parketu i postao je ikona lige.

Aktualni košarkaš Los Angeles Lakersa krajem godine će proslaviti 39. rođendan. Iako je vrhunski spreman jasno je da se njegova karijera bliži kraju i vjerojatno ćemo ga u narednoj sezoni posljednji put gledati u dresu Lakersa.

James ima jasan plan za kraj karijere, želi jednu sezonu odigrati sa sinom Bronnyjem koji će biti dostupan NBA momčadima već nakon sezone 2024/25, ako se odluči za izlazak na draft.

Bronny je završio srednju školu i naredne sezone igrat će na Sveučilištu Južna Kalifornija (USC). To bi mu mogla biti prva i posljednja koledž sezona zbog jasnog plana kojeg ima otac, a to je zajednička sezona u NBA ligi.

Tako bi LeBron sa sinom mogao u sezoni 2024/25 nositi dres istog kluba. Američke kladionice odredile su kvote i izdvojile su u postocima momčadi koje imaju najveće šanse da dovedu oca i sina u svoje redove.

Najveće šanse imaju Houston Rocketsi i Charlotte Hornetsi. Njima se daje 9.5 posto šansi da dovedu Jamesove u svoje redove, a zatim slijede Detroit Pistonsi s 9.1 posto. Tu su čak i Los Angeles Lakersi sa 6.3 posto šansi, a ova momčad je tu zbog činjenice da James može birati hoće li u toj sezoni nositi dres ovog kluba ili će isprobati tržište. Ove sezone James je s Lakersima sezonu završio u finalu Zapadne konferencije gdje su pometeni s 4-0 u seriji od Denver Nuggetsa.

LeBron James je stigao u NBA ligu kao prvi pick NBA drafta 2003. godine. Bio je to jedan od najjačih draftova u povijesti najjače košarkaše lige svijeta. U karijeri je pored Lakersa igrao za Cleveland Cavalierse, kojima je dao pola života, te Miami Heat. Vlasnik je četiri NBA prstena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:11