StoryEditorOCM
Hajdukviše nema sumnje

Dario Melnjak na svoj rođendan saznao crne vijesti, za njega je sezona završena

Piše F. V.
31. listopada 2023. - 14:23

Nema više velike sumnje, Dario Melnjak će zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta pauzirati najmanje pola godine. Melnjak mora pod nož, po svemu sudeći za Hajdukovog lijevog bočnog je sezona završena.

U ponedjeljak je još postojala nada da ipak nije sve tako crno. Doduše, tanka, ali ipak nada. U utorak je sve bilo jasno. Loše vijesti su potvrđene. Čeka se još samo službena objava Hajduka, ali kako god da okreneš nije dobra situacija. Melnjak je teško stradao na prvenstvenoj utakmici sa Slaven Belupom u petak u Koprivnici. Koljeno mu je ‘zaplesalo‘ iz ničega, nije uopće bio u duelu. Posumnjalo se odmah na najgori scenarij. Koji se nažalost kasnije i obistinio.

S obzirom da ulazimo u studeni, eventualno bi se Melnjak na travnjak mogao vratiti u svibnju, na kraju sezone, ali kakav je uopće smisao toga, žuriti s povratkom i riskirati obnovu ozljede, pa da se sve pogorša i dodatno otegne. Čak i da se vrati na travnjak, trebat će mu potom još neko vrijeme i dok se vrati u natjecateljsku formu, a to bi mogli biti tjedni kada će se lomiti sezona. Dakle, po svemu sudeći mu je utakmica u Koprivnici bila posljednja ovosezonska.

S ostatkom momčadi Melnjak nije ni stigao u Ploče na kup susret s Jadranom niti kao navijač. Melnjaku su loše vijesti stigle dan nakon što je vraćen u krug reprezentativnih kandidata, nakon što mu je izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak ‘uručio‘ pretpoziv za finiš kvalifikacija za Euro, utakmice s Latvijom i Armenijom, ali i točno na dan kada je rođen prije 31. godine. Nije mu baš neki rođendan kojeg će se rado sjećati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 22:07