StoryEditor
Hajdukza sva vrimena

Torcida Šibenik postala 25. podružnica u Hajdukovom tematskom parku

Piše PSD
27. listopada 2020. - 09:36
Naš Hajduk

Uoči 70. rođendana Torcide, pripadnici Torcide Šibenik upisali su svoje ime u park Za sva vrimena. Tako su se pridružili ostalim podružnicama Torcide, kojih je sada ukupno 25, uključujući i matičnu, KNH Torcidu Split, ali i brojne splitske kvartove - javlja Naš Hajduk.

KNH Torcida Split, Varoš, Baterijelo, Pujanke, Brda, Mertojak, Barutana, Visoka, Mejaši, Kaštela, Trogir, Brač, Sinj, Dubrovnik, Mokošica, Lapad, Korkyra, Rogoznica, Vodice, Šibenik, Pakoštane, Rab, Zagreb, Slavonski Brod i White Boys imena su koja će za sva vrimena biti uz Hajduk.

Dodjela zahvalnica donatorima koja se održala prošle nedjelje, pokazala je tko su ljudi koji stoje uz Hajduk svih ovih godina i čija će imena biti u Hajdukovom domu, na Poljudu zauvijek.

Osim Torcide i njezinih podružnica, u Parku se nalaze i imena Društava prijatelja Hajduka. Od Dubrovnika, preko Šibenika, Slavonskog Broda pa sve do New Yorka i više od 600 navijača osobno.

Svi oni iskazali su svoju pripadnost Hajduku kroz sudjelovanje u projektu Za sva vrimena, a sutrašnja proslava 70. rođendana najstarije navijačke skupine u Europi kruna je mjeseca u kojem je ljubav prema Hajduku bila i bit će iznad svega.

Na novoj web stranici https://zasvavrimena.nashajduk.hr/ jednostavno možeš postati donator i upisati svoje ime na Poljudu zauvijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. studeni 2020 00:14