StoryEditorOCM
Hajdukveliko hajdučko srce

Torcida lijepom akcijom uljepšala Božić vukovarskim mališanima, javio se i Hajduk

Piše SPORT SD
22. prosinca 2023. - 19:06

Dinamo i Hajduk su u nedjelju derbijem zaključili prvi dio prvenstva, a uoči utakmice Torcida je najavila poseban zadatak:

- Prije same utakmice, na ulazu na južnu tribinu, nalazit će se kutije za donacije i sve vas pozivamo da ubacite svoj prilog. Euro, dva, pet ili deset, stvarno nije važno!

Sakupljene donacije pomoći će da i ove godine poklonima razveselimo mališane našega grada heroja Vukovara i da im u ovom blagdanskom vremenu donesemo veselje, osmijeh i sreću - poručili su tada, a sada je došlo vrijeme za podijeliti poklone.

Zahvaljujući prikupljenim donacijama u suradnji s HNK Hajduk Split, Torcida je pripremila i podijelila 110 božićnih poklona djeci vukovarskog vrtića Vukovar I, područnog objekta Vukovar Novi. 

- Pokloni su sretno stigli u njihove ruke. Radost, smijeh i veselje obilježili su cijeli dan, a vjerujemo da smo im uljepšali i dane pred nama.

U kutijama za donacije, koje su se prije derbija nalazile na ulazu na južnu tribinu Maksimira, prikupljeno je ukupno 7.950,26 € pa tako ovim putem zahvaljujemo svima koji su dali svoj prilog i pomogli nam da u ove dane pred blagdane radost darivanja i Božića donesemo mališanima grada Vukovara.

Još jednom smo pod krilaticom “Prkos moćnome, zaštita slabome” pokazali veliko hajdučko srce, zajedništvo i zahvalnost gradu heroju, a djeci, osim poklona, darovali i nezaboravne uspomene - objavljeno je na Facebook stranici Torcide, a u komentarima se javio i Hajduk, uz emotikone hajdučkih boja, božičnog drvca i sretnih mališana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 14:33