StoryEditorOCM
Hajduktko ne želi

Taksist iz Đakova u Milijunašu spomenuo Hajduka, Tarik odmah reagirao u svom stilu, a publika se nasmijala

Piše Sport SD
24. listopada 2024. - 21:56

Hajdukova se priča o čežnji za titulom proširila tako jako i tako daleko, da je gotovo teško pogledati bilo koju emisiju na nacionalnoj televiziji, a da negdje ne ‘iskoči‘ za želja.

Dogodilo se to i sada u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš.

Vjeko Bašić iz Đakova nastupio je kao drugi natjecatelj, inače je vlasnik taksi tvrtke, a hobiji su mu pub kvizovi, sviranje gitare i sport.

Mladić je sjajnom igrom odgovorio na deset pitanja i stigao do osvojenih 5.000 eura! S tri džokera na raspolaganju otvorio je 11. pitanje za 10.000 eura, piše HRT.

„Gdje je 1970. započela reforma koja je od unitarne postupno stvorila federalnu državu?”, glasilo je pitanje na kojem je Vjeko zatrebao prvi džoker.

Njegove sumnje upućivale su na odgovor pod B Belgija, dok mu je njegov džoker "zovi", ujak Vlatko, sugerirao odgovor pod A Italija.

Vjeko je potom iskoristio i džoker „pola-pola” kojim nije dobio veliku pomoć s obzirom na to da su ostali upravo spomenuti odgovori oko kojih je dvojio.

Iako je još na raspolaganju imao i džoker "pitaj publiku", odlučio je vjerovati ujaku i nažalost pogriješio. Igru je završio s prethodno osvojenih 5.000 eura.

Posebno je zanimljiv Vjeko bio u uvodu kada je rekao da čeka više tu titulu Hajduka, a voditelj Tarik Filipović je odgovorio onako, u svom stilu, ali bez riječi, sa stvaralačkom pauzom...

- Ha... - uzdahnuo je Tarik, onako u nevjerici jer traje to predugo, a publikom se razlomio smijeh.

Tarik je inače po svom priznanju navijač Čelika, a i sklon je Dinamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 21:56