StoryEditorOCM
Hajdukveć je na radaru

Sukob Perišića i Gattusa u Belgiji prozvali ‘zlatnom prilikom‘: ‘Može ga se dovesti, bio bi veliko pojačanje‘

Piše Sport SD
13. kolovoza 2024. - 11:26

Loši odnosi Ivana Perišić i Gennara Gattusa odjeknuli su i izvan granica Hrvatske. Sukob trenera i igrača Hajduka pročuo se i do Belgije. Nije to ništa čudno, jer tamo se hrvatski reprezentativac, davno, još u tinejdžerskim danima, probio kao igrač Roeselarea, gdje je bio na posudbi iz francuskog Sochauxa.

U samo pola sezone u malom belgijskom klubu Perišić je igrao tako da ga je u ljeto 2009. kupio za 200 tisuća eura, velikan Club Brugge.

Ivan se tamo proslavio i prodao za 20 puta više. Nakon dvije godine u Bruggeu, gdje je bio najbolji strijelac lige, za 4 milijuna eura otišao je u Borussiju Dortmund. 

image

Ivan Perišić u dresu Bruggea protiv Šime Vrsaljka (Dinamo), studeni 2010. godine. Europska liga, grupa D.

-/Afp

Iz tog razloga belgijski mediji pišu o Gattusovoj izjavi kako je Perišić došao do njega i tražio odlazak iz Hajduka. Voetbalnieuws vijest o tome donosi s naslovom:

"Zlatna prilika: Perišić se vraća u belgijsku ligu?".

Dalje u tekstu navode:

- Posljednjih godina vidimo da se mnoga velika imena vraćaju u Belgiju. Zato ne bi bili iznenađeni da u preostalih 18 dana prijelaznog roka vidimo još jedan takav transfer. Zašto se Ivan Perišić ne bi opet pojavio u Belgiji? Trener Gattuso ga je odstranio iz momčadi i objavio kako mu je igrač rekao da želi otići. Perišić ima ugovor s Hajdukom, ali moglo bi ga se dovesti. Hrvatski reprezentativac bio bi veliko pojačanje za mnoge belgijske momčadi. Bilo bi lijepo da se vrati u Belgiju, piše na spomenutom portalu.

Naravno, ovo su samo želje koje dolaze iz Belgije. "Šuškanja" i nagađanja, jer Perišić od 29. kolovoza do 5. rujna može otići za samo 200 tisuća eura. Rekli bismo, "sića", za većinu klubova.

Hajduk sve ‘potrošio‘, navijačima je više puna kapa obećanja, nadanja. Slučaj Perišić je potvrdio da nema ‘Spasitelja‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 20:56